beckaf

Alla inlägg under december 2012

Av beckaf - 15 december 2012 12:09

Papsens 50års firande är på intåg. Ska basta och dricka nån folkis snart samt börja göra sig i ordning :)

Av beckaf - 14 december 2012 22:14

Morgonpump på gymmet , åkte hem och dödade säcken , drog på mig juju-uniformen och krigade inne på Hudiksvalls Ju-jutsuklubb.. Nu är min kropp trasig. Har precis klivit ur bastun med älskling, kommer stupa i säng nu!
 
 


Själen är såld till urkraft och våld

New

Av beckaf - 14 december 2012 15:07

Efter gymmet stack jag direkt till Anna och Niklas på Gränsfors Blomkruksfabrik för att hämta pappas 50års present. På min 25års fest fick jag ett presentkort hos Anna och då tänkte jag passa på att utnyttja det nu när papsen har fyllt år och ska ha fest imorgon. Två underbart fina kaffekoppar med deras namn ingraverat. Sånt får man inte tag på nån annanstans :)


Passade på att handla med mig lite själv. Älskar deras kaffekoppar.

 

 


Av beckaf - 14 december 2012 11:04

Dags för dagens första pass, Pump i en timme. Ikväll blir det råstyrka med fria vikter. Godmorgon :)

Av beckaf - 13 december 2012 22:52

Gokväll.


En mycket effektiv kväll må jag säga, men nu går ögonen i kors.

Gjorde klart min hemtenta i psykologi i söndags, men har haft den liggandes klar om jag har velat förändra något, lägga till eller ta bort. Öglade igenom den nu på kvällen, sen skickade jag in den. Samt så har jag hunnit göra ännu en uppgift som vi egentligen har till v.2 att göra, men jag vill ha ett välförtjänat jullov med ledighet, inte plugg, så jag gjorde den på en gång. Sen satte jag igång med psykiatri uppgifterna till tentan på torsdag. Har ägnat mig åt de historiska perspektivet, mkt Freud. Läst igenom, gått tillbaka och markerat över och nu precis gjort klart en sammanfattning av det jag markerat. På så vis lär jag mig mycket mer eftersom det är en bra form av repetering.


Men nu är jag klar med den, bara 7 kapitel kvar. Phu! Men jag är ju ledig imorgon så ska sticka till gymmet tidigt, sen hem och fortsätta. Nu är det dock sängen och imorgon en välförtjänt sovmorgon till iaf kl åtta :)


   


Discotime på Östersjön. Jag och Daniel.

New

Av beckaf - 13 december 2012 19:08

I somras beställde jag ett par höga klackar från Nelly. Det tog tre veckor för dom att komma och sommaren han ge sig av. Jag vart galen och fick en sketen ursäkt bara. För ca två månader sen så fick jag ett mail där dom bad om ursäkt för sommaren och så fick jag 150 kr att handla för. Beställde ett par jätte söta tights. Dom kom aldrig.. När jag mailade hade min order blivit annulerad!! Haha, trodde jag skulle smälla av.


Efter lite hetsande ord om att avbryta mitt medlemskap fick jag åter igen en ursäkt och samma summa igen att handla för, så nu har jag beställt samma tights som aldrig kom. Det ska bli spännande och se om dom kommer, andra gången gilt. Haha, jäkla skit sida!


 

Av beckaf - 13 december 2012 17:00

Varken vädjan , bön eller hot kan ge mig kraften att stå emot .

Någonting vilt är dolt i mig , som lever för att visa sig .


Se stormen som stilar , se flammor i skyn och världen ska niga inför denna syn .

Fall ned på knä inför Sveriges Elit - som fostrats utav diesel , blodigt kött och hämbränd sprit .


 



Av beckaf - 13 december 2012 11:39

Imorse la pannan av, lamporna i vardagsrummet gick inte att släcka, bilen gick inte att låsa och bussen körde i diket. Haha vilken härlig start på torsdagen.

Rebecka

    

     

Ett tysk/svenskt sommarbarn, född och uppvuxen i Stockholm. En äkta livsnjutare som sedan några år tillbaka bor i Hälsingland, ute på landet i sitt drömhus med sin älskade sambo.

 

En pangbrud med båda fötterna inom Försvarsmakten med insatskompetens och en kärlek för tunga vapen och långa övningar i oåtkomlig mark.

 

Träning är min livsstil och jag befinner mig 24/7 på gymmet i stenhård träning, samt i form av militärträning.

 

Jag är utbildad Behandlingspedagog med inrikting mot KBT och jobbar inom missbruksvården. Annars hittas jag lättast i min vackra trädgård, eller i min blåa Dodge i cowboyhatt och boots.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards