beckaf

Direktlänk till inlägg 1 januari 2014

NEW YEAR

Av beckaf - 1 januari 2014 21:18

Vilken fantastisk och mysig kväll vi fick. Så himla lugn och skön!

Nära och kära, hemgjord gratäng, oxfilé och några enstaka kalla till en bastu. Ett glas dyr skumpa vid tolvslaget, en nyårs kyss, skratt och sedan vart det efterrätt och tillsist sängen innan klockan ens var ett. Vi bestämde tidigt att både jul och nyår skulle bli lugn - inte hetsäta, inte dricka i mängder och inte trycka i sig onyttigheter. Så himla himla skönt i efterhand! Man får tycka vad man vill, men tränar man hårt, är rädd om sin kropp så halverar man det mesta och kroppen tackar för det. Åh vet ni, det gör inget.. Jag gillar att vara nyttig och jag gillar definitivt inte att bli full och utsätta kroppen för allt skit iom för mycket alkohol. Nej tack, jag lämnar över grisandet till andra lite mer oansvarliga.


Vi vaknade upp i stugan imorse, brasan var tänd och sprakade, kaffet nykokat, nyvakna, nyktra och lyckliga över att ha varandra. Jag lämnar ett superår bakom mig med fantastiska händelser och påbörjar ett till superår, hand i hand med mannen i mitt liv, alltid vid min sida.

Jag älskar dig hjärtat, tack för allt du tillför i mitt liv!


 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaf - 1 november 2014 19:58

Har bestämt att lägga ner bloggen här på bloggplatsen. Eller ja, lägga den på is iaf :) Jag har startat en ny och kommer att kombinera mitt liv där, allt som händer plus all träning. In och besök - http://beckafle.blogg.se    Puss ...

Av beckaf - 1 november 2014 15:17


Mina favoriter bland alla mina skor!        

Av beckaf - 29 oktober 2014 10:12


Retro i regnet i mammas Adidas-dress från 70-talet! Love it :) #feelingrelaxed #onlygoodthingscoming #readyforanything ...

Av beckaf - 29 oktober 2014 08:47


När jag kom hem från jobbet i går så stod dessa här till mig från hjärtat! Först ledde han mig in till köket med förbunda ögonen, när jag öppnade ögonen stod dessa underbara rosor där! Min fina fästman! Jag älskar dig :) ...

Av beckaf - 26 oktober 2014 21:00


En tidig julklapp till mig själv ;) Michael Kors - Jet Set Saffiano i läder     ...

Rebecka

    

     

Ett tysk/svenskt sommarbarn, född och uppvuxen i Stockholm. En äkta livsnjutare som sedan några år tillbaka bor i Hälsingland, ute på landet i sitt drömhus med sin älskade sambo.

 

En pangbrud med båda fötterna inom Försvarsmakten med insatskompetens och en kärlek för tunga vapen och långa övningar i oåtkomlig mark.

 

Träning är min livsstil och jag befinner mig 24/7 på gymmet i stenhård träning, samt i form av militärträning.

 

Jag är utbildad Behandlingspedagog med inrikting mot KBT och jobbar inom missbruksvården. Annars hittas jag lättast i min vackra trädgård, eller i min blåa Dodge i cowboyhatt och boots.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards