beckaf

Direktlänk till inlägg 18 maj 2013

Train like a champ

Av beckaf - 18 maj 2013 00:34

Hej! Åh vilken härlig dag jag har haft idag, jag har knappt lyft på rumpan och endå har jag uträttat så mkt ärenden. Superwoman!? På dagen låg jag ute och lapade sol. Sommarbarnet i mig spann som en katt :) Senare drog jag och kentis ut på en prommis, lagade en underbar korvgryta, pluggade medan maten smälte, stack sen upp till gymmet - 4,5km intervall (phuö) och nästan 2 timmar bål. Kan lugnt tala om att det svider i mitt sexpack just nu ;)


Efter gymmet stack jag till coop, hem och slängde ihop en grym äppelpaj. En gång i månaden får jag ha en "ätardag", eller en smaskdag som jag kallar det, fast jag vräker aldrig i mig trots att jag har den här dagen. Äppelpajen var inget undantag, så nyttig som det bara gick: sockret var utbytt mot stevia, det vita mjölet var utbytt mot brunt och äpplena var ekologiska precis som kokosfettet. Mums!


Apråpå träning, jag tycker det e grymt kul när jag inspirerar människor med träning, men när mina vänner blir inspirerade och vill ha hjälp/tips blir jag verkligen superglad. Träning är ju prio ett för mig och därför blir jag extra extra glad över att bli taggad på Facebook i sådana här inlägg av mina vänner!


 
 
Emina

Emina

18 maj 2013 13:58

FY FAN VA SNYGG TRÖJJA!!!!!! Vart är den ifrån ?? :D
kraaaam

http://www.nattstad.se/minaas

beckaf

18 maj 2013 14:31

Tycker du? Jag använder den nästan aldrig :/

Den är köpt på Gina för ett bra tag sedan. Det står Chicago på den :)

Kraam

 
Emina

Emina

19 maj 2013 11:41

Ja! Otroligt fin :D
Tack ska kika om den finns kvar :)
kramis

http://www.nattstad.se/minaas

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av beckaf - 1 november 2014 19:58

Har bestämt att lägga ner bloggen här på bloggplatsen. Eller ja, lägga den på is iaf :) Jag har startat en ny och kommer att kombinera mitt liv där, allt som händer plus all träning. In och besök - http://beckafle.blogg.se    Puss ...

Av beckaf - 1 november 2014 15:17


Mina favoriter bland alla mina skor!        

Av beckaf - 29 oktober 2014 10:12


Retro i regnet i mammas Adidas-dress från 70-talet! Love it :) #feelingrelaxed #onlygoodthingscoming #readyforanything ...

Av beckaf - 29 oktober 2014 08:47


När jag kom hem från jobbet i går så stod dessa här till mig från hjärtat! Först ledde han mig in till köket med förbunda ögonen, när jag öppnade ögonen stod dessa underbara rosor där! Min fina fästman! Jag älskar dig :) ...

Av beckaf - 26 oktober 2014 21:00


En tidig julklapp till mig själv ;) Michael Kors - Jet Set Saffiano i läder     ...

Rebecka

    

     

Ett tysk/svenskt sommarbarn, född och uppvuxen i Stockholm. En äkta livsnjutare som sedan några år tillbaka bor i Hälsingland, ute på landet i sitt drömhus med sin älskade sambo.

 

En pangbrud med båda fötterna inom Försvarsmakten med insatskompetens och en kärlek för tunga vapen och långa övningar i oåtkomlig mark.

 

Träning är min livsstil och jag befinner mig 24/7 på gymmet i stenhård träning, samt i form av militärträning.

 

Jag är utbildad Behandlingspedagog med inrikting mot KBT och jobbar inom missbruksvården. Annars hittas jag lättast i min vackra trädgård, eller i min blåa Dodge i cowboyhatt och boots.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards